ESPANYOL
Esports 08/08/2019

L’Espanyol fa oficial el fitxatge de Calero

El club espanyolista paga 8 milions d'euros i el jugador tindrà una clàusula de 40 milions

Roger Requena
1 min
Fernando Calero intenta perseguir Borja Iglesias

BarcelonaL'Espanyol ha fet aquest divendres oficial el fitxatge de Fernando Calero. És la cinquena incorporació d'aquest estiu. La seva era una arribada prioritària per a la direcció esportiva blanc-i-blava després de la marxa de Mario Hermoso. El club ha pagat al Valladolid 8 milions d'euros pel defensa, que signa fins al 2024 amb una clàusula de rescissió de 40 milions.

Calero ha prioritzat l'Espanyol a altres ofertes com la del PSV per poder seguir jugant a Espanya. S'ha convertit en el defensa més car de la història de l'Espanyol i serà presentat aquest divendres a la sala de premsa de l'estadi de Cornellà-El Prat, hores després de la victòria de l'equip de Gallego a Lucerna (0-3). El jove central de Boecillo, de 23 anys, superarà els traspassos de Nicolás Pareja (5 milions), Iván Helguera (4,5), David López i Juan Forlín (4), Héctor Moreno i Naldo (2,5).

L'àrea esportiva de l'Espanyol veu en Calero un perfil de jugador amb una gran capacitat de creixement esportiu i de revalorització econòmica. El seu valor s'ha multiplicat en l'últim any, el seu debut a Primera, on va disputar 36 partits (35 com a titular) amb el Valladolid, on es va formar. El 2011 va passar al Màlaga, per jugar al seu equip juvenil, i després de tres anys al filial del conjunt andalús, a Tercera, va incorporar-se al Valladolid B, i va fer el salt a la Segona B el 2016.

stats