Esports 17/05/2018

Lardín respon a Pau López i assenyala Òscar Perarnau

L'ex director esportiu respon al porter, a qui ell hauria renovat abans de cedir-lo al Tottenham

Roger Requena
2 min
Lardín, durant una roda de premsa conjunta amb Òscar Perarnau

BarcelonaL'ex director esportiu de l'Espanyol Jordi Lardín ha donat la seva versió dels fets sobre el cas Pau López. Ha defensat la seva gestió i, a més, ha assenyalat Òscar Perarnau, un altre dels dirigents que estava al dia de tot el que passava amb el jove porter. En resposta al porter gironí, que va assenyalar-lo a ell com un dels culpables de la seva sortida, Lardín ha assegurat que amb Perarnau "estava tot parlat i consensuat" sobre la situació del porter.

"Entenc que el Pau vol justificar la seva sortida donant-me a mi la culpa, va amb el càrrec", ha assegurat en unes declaracions que recull l''Sport'. "No tinc res en contra del Pau, entre altres coses perquè jo li vaig donar suport quan va pujar al primer equip quan era director del planter", ha afegit. Lardín, a més, s'ha defensat de les acusacions sobre els fitxatges que han compromès econòmicament el club: "Em faig responsable dels fitxatges del curs 2017-18, però no de les entrades i sortides de la temporada anterior. Quan el Pau va anar al Tottenham jo no era el director esportiu del club. Si ho hagués sigut, o renovava o no se n'hauria anat cedit".

Lardín, a més, ha comentat que quan va tornar del conjunt londinenc li va comunicar a l'agent del jugador, Alberto Botines, que volia que tornés al club i renovés quan toqués. "A l'estiu hi va haver un apropament i les dues parts vam decidir obrir negociacions quan acabés el mercat d'agost. Vam presentar una oferta i no hem tingut resposta fins avui", exposa Lardín, cessat a finals d'abril conjuntament amb Quique Sánchez Flores.

L'ex director esportiu, a més, ha deixat clar que si hagués sigut per ell, "el Pau hauria deixat de jugar l'1 de desembre, perquè tots sabíem que no renovaria, inclòs Perarnau". "El que em sap més greu és que, sabent com ha anat el procés, el director general esportiu és a la roda de premsa de comiat. Ell estava al cas de totes les converses relacionades amb el Pau i sap tot el que ha passat".

stats