ATLETISME
Esports 26/08/2015

Les atletes catalanes Laura Redondo i Esther Guerrero, eliminades del Mundial de Pequín

Cap de les dues ha aconseguit fer una marca en la primera ronda que les classifiqués per a les semifinals de les seves respectives especialitats

N.g.
1 min
Laura Redondo, durant la seva participació en la prova de llançament de martell / DIEGO AZUBEL / EFE

BarcelonaAquest dimecres entraven en competició en el Mundial d'atletisme de Pequín dues atletes catalanes i un de Castelló, però cap dels tres ha aconseguit una marca en la primera ronda que els hagi permès seguir vius en la competició.

La barcelonina Laura Redondo, que participava per primer cop en una cita mundialista, ha estat eliminada en la primera ronda del llançament de martell després d'aconseguir una marca de 63,86, cosa que representa sis metres menys que la marca que permetia seguir endavant. "És el meu primer Mundial i he pagat l'aprenentatge", reconeixia la barcelonina.

Tampoc ha tingut sort la banyolina Esther Guerrero, que arribava al Mundial repescada amb el pitjor crono de totes les participants dels 800 metres. Guerrero ha acabat la prova amb un temps de 2:01.43, el pitjor registre de totes les participants, però tot i això, marxa satisfeta de la seva participació. "M'he vist molt bé. Venia repescada amb l'última marca i el meu únic objectiu era disfrutar de la cursa. Fins als 150 metres he estat amb el grup, fins que el ritme ha canviat", explicava, després de la prova.

Per acabar, el castellonenc Pablo Torrijos, que participava en el triple salt, tampoc s'ha pogut classificar per a la següent ronda. Torrijos ha acabat la prova amb una marca de 16,32 i ha estat desè del seu grup. "No és excusa, però psicològicament no estava al nivell de la competició. Això és un Mundial, i qui no està al nivell, es queda fora", ha dit el saltador.

stats