SEGONA DIVISIÓ
Esports 01/02/2019

El TAS desestima la suspensió cautelar de la sanció al Reus

El club haurà d'anar a la justícia ordinària com a última opció

Efe
1 min
Clifton i Curtis Onolfo

ReusEl Tribunal Administratiu de l'Esport (TAS) ha denegat aquest divendres la suspensió cautelar presentada pel Reus Deportiu a la sanció imposada pel jutge de disciplina social d'expulsar-lo durant tres temporades de la LFP i exigir-li una multa econòmica i 250.000 euros. El Reus exhaureix així les últimes esperances que li quedaven per poder continuar competint. Ara li queda anar a la justícia ordinària, cosa que estudien els nous propietaris nord-americans del club, que van comprar el club massa tard, després d'acumular milions de deutes els últims anys.

La denegació de la mesura cautelar manté l'expulsió plenament executiva i ara és la Reial Federació Espanyola de Futbol qui haurà de tramitar les altes federatives als jugadors que se n'han anat del club reusenc perquè puguin jugar com més aviat millor amb els seus nous equips.

El Reus Deportiu està fora de la competició amb caràcter general i haurà de recórrer a la justícia ordinària per continuar amb la seva voluntat de rebaixar o suspendre una resolució que considera desmesurada.

stats