OBERT DELS ESTATS UNITS
Esports 03/09/2013

Robredo dóna la gran sorpresa eliminant el suís Federer i jugarà els quarts de final contra Nadal

Nadal ha derrotat Kohlschreiber, Federer ha perdut en tres sets i Ferrer tampoc ha fallat

Ara
1 min
Tommy Robredo, després de derrotar Federer

BarcelonaEl català Tommy Robredo s'ha convertit en el gran protagonista de la jornada de l'US Open després de classificar-se per als quarts de final eliminant un dels grans favorits, Roger Federer, en tres sets (7-6, 6-3, 6-4). Aquesta ha sigut la primera victòria de Robredo davant el jugador de Basilea després de 10 enfrontaments en què havia guanyat sempre Federer. El duel s'ha decidit amb Federer cometent moltes errades no forçades. Aquest és el primer cop que Robredo arriba als quarts de final.

El rival de Tommy Robredo a la ronda de quarts serà Rafael Nadal. El jugador de Manacor ha perdut el primer set al torneig però ha superat l'alemany Philipp Kohlschreiber en quatre sets. L'alemany, fort amb el seu servei, ha guanyat el primer set al 'tie-break' però després Nadal li ha passat per sobre (6-7, 6-4, 6-2 i 6-1).

David Ferrer, per la seva banda, tampoc ha fallat i ha superat el serbi Janko Tipsarevic en quatre sets, 7-6 (7-2), 3-6, 7-5 i 7-6 (7-3). Ara jugarà contra els francès Richard Gasquet als quarts de final.

stats