FÓRMULA 1
Esports 08/11/2014

Rosberg pispa la 'pole' a Hamilton amb una última volta espectacular

33 mil·lèsimes han separat Rosberg de Hamilton, que ha acabat segon. Massa ha sigut tercer

Nuria García
1 min
Nico Rosberg, a Interlagos / MIGUEL SCHINCARIOL / AFP PHOTO

BarcelonaNico Rosberg ha aconseguit la 'pole position' en el Gran Premi del Brasil de F-1 que aquest diumenge (17.00 h, TV3, Antena 3 i Movistar TV) es disputa al circuit d'Interlagos. L'alemany ha superat el seu company d'equip, Lewis Hamilton, en una última volta espectacular.

De fet, Rosberg ha estat el més ràpid en les tres sessions d'entrenaments lliures del GP del Brasil, i també a la Q1 i a la Q2. La Q3 anava pel mateix camí, amb un Rosberg insuperable. Però en l'últim intent, Hamilton ha fet una volta gairebé perfecta i s'ha situat primer. El seu company a Mercedes venia al darrere. I després d'un mal segon parcial, ha fet un gran tercer parcial i ha superat Hamilton per tan sols 33 mil·lèsimes. Així doncs, l'espectacle a Interlagos aquest diumenge està assegurat.

Per darrere seu arrencaran els Williams de Felipe Massa i de Valtteri Bottas, i de la tercera fila de la graella sortiran Jenson Button i Sebastian Vettel, l'únic pilot capaç de trencar l'hegemonia dels motors Mercedes.

Alonso, amb problemes, aquest diumenge arrencarà vuitè. Durant la Q1, l'asturià ha protagonitzat un missatge per ràdio en què se l'ha pogut notar molt emprenyat. "Ai, au, ai, ai, com és possible que comenci els entrenaments oficials amb les bateries descarregades?", ha dit Alonso, que a la Q3 només ha sortit a les acaballes.

stats