Rugbi
Esports 10/04/2011

El Northampton serà el rival de la USAP a les semifinals de la Heineken Cup

El conjunt anglès ha derrotat l'Ulster (23-13) i jugarà la següent ronda, a partit únic, al seu estadi el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig

BarcelonaLa USAP ja coneix el seu rival a les semifinals de la Heineken Cup. Serà el Northampton, que aquest diumenge ha derrotat l'Ulster als quarts de final de la copa europea de rugbi. El conjunt anglès s'ha avançat al marcador gràcies a un assaig als 2 minuts de partit, però els irlandesos han pogut donar-li la volta i aconseguir marxar al descans amb un avantatge de 10-13.

La segona meitat només ha tingut un dominador, el Northampton, que amb dos cops de càstig i un assaig ha pogut guanyar el partit i fer valer el factor camp en aquestes eliminatòries a partit únic.

Els anglesos també jugaran contra la USAP a casa, també a partit únic, el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig.