LIGA ADELANTE
Esports 18/10/2014

El Girona no s'atura a Sabadell i segueix liderant la classificació (0-2)

Dos gols de Felipe Sanchón durant el primer temps decideixen el derbi català

SabadellEl Girona segueix liderant la Segona divisió després de guanyar al camp del Sabadell per 0-2. Felipe Sanchón, amb dos gols en els primers 25 minuts, ha decidit el derbi català a la primera part.

El Girona ha colpejat ràpidament amb dos atacs ben trenats pel mig de la defensa arlequinada. En la primera, el futbol de toc gironí ha fet de les seves. En el segon, Nauzet ha aturat dos xuts però no ha pogut evitar la picardia de Sanchón. Tamudo ha desaprofitat la millor ocasió local.

A la segona part, el Sabadell ha buscat un gol per obrir el partit sense fortuna. Els homes de Miquel Olmo han controlat el partit amb dues ocasions bones i un gol ben anul·lat a Tamudo per fora de joc. Becerra però, ha estat un mur insuperable. En els darrers minuts, el Girona, molt còmode ha perdonat el 0-3 a la contra.

Fitxa tècnica

Sabadell: Nauzet; Sotan, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Hervás (Juanto, m.60), Hidalgo (Eguaras, m.39); Collantes, Gato, Aridai (Marcos, m.72); i Tamudo.

Girona: Isaac Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Juncà (David García, m.73); Granell, Pere Pons, Eloi Amagat; Mata (Sandaza, m.84) i Felipe Sanchón (Sebas, m.77)

Gols: 0-1, m.15: Felipe Sanchón; 0-2, m.29: Felipe Sanchón.

Àrbitre: López Amaya (Andalús). TG: Ramalho (m.45), Aridai (m.60) i Sotan (m.64).