LIGA ADELANTE
Esports 23/05/2015

El Sabadell queda a un pas del descens després de perdre a Huelva (3-1)

Dos gols de Molina han complicat molt les coses a un equip que ha sumat 1 punt dels darrers 15

Pol Roigé, durant el partit Recreativo-Sabadell

BarcelonaEl Sabadell ha perdut un dels darrers trens. L'equip de Juan Carlos Mandià ha perdut per 3-1 al Nuevo Colombino de Huelva i queda a les portes del descens a Segona B, superat a la classificació pels andalusos.

Mandià ha repetit un sistema similar al de la derrota contra el Tenerife, amb Kiko Olivas al mig del camp. El jove del filial Pol Roigé ha jugat de titular, però el Recreativo s'ha mostrat més encertat. Molina, aprofitant una errada defensiva arlequinada que l'ha deixat tot sol, ha fet el primer gol als 20 minuts de joc. El Sabadell ha tingut per moment la pilota, però no ha xutat entre els tres pals abans del descans.

A la segona part, el Sabadell ha cedit espais en defensa doncs buscava el gol de l'empat i Molina ho ha aprofitat per fer el 2-0. El setge arlequinat ha permès el 2-1, obra de Marcos, però Nauzet no ha pogut fer res per evitar el 3-1 que ha sentenciat el partit, obra de Pedro Rios. El Sabadell podria baixar matemàticament la propera jornada al camp de l'Sporting.