JOCS OLÍMPICS 2020
Esports 10/07/2013

Samaranch assegura que si Madrid no aconsegueix els Jocs "l'esport espanyol les passarà magres"

Juan Antonio Samaranch, membre del Comitè Olímpic Internacional, ha centrat la seva ponència en el procés de votació del pròxim 7 de setembre a Buenos Aires

Efe
1 min

MadridEl membre del Comitè Olímpic Internacional (COI) Juan Antonio Samaranch ha assegurat aquest dimecres, en un esmorzar informatiu que ha compartit amb la premsa, que si Madrid no acull els Jocs el 2020, "l'esport espanyol les passarà magres".

"Volem els Jocs i els necessitem perquè portaran il·lusió als espanyols. L'esport espanyol els necessita, amb finançament públic i els problemes en el sector privat més val que els aconseguim perquè si no tenim els Jocs les passarem magres", ha afirmat.

Samaranch, que ha centrat la seva ponència en el procés de votació del pròxim 7 de setembre a Buenos Aires, ha estat acompanyat en l'acte per altres dos membres espanyols del COI: Marisol Casado, presidenta de la Federació Internacional de Triatló (ITU) i José Perurena, president de la Federació Internacional de Piragüisme (ICF).

Al costat del argument que els Jocs ajudarien a millorar la situació econòmica que travessa Espanya –que afecta de manera important a l'esport– Samaranch ha destacat que Madrid hauria de ser l'organitzadora perquè és el seu "moment". "És el nostre moment, ens toca des del punt de vista internacional, és un moment que geogràficament ens és favorable", ha indicat, per aclarir, a continuació, que guanyar-se el vot dels membres del COI és una tasca "difícil" perquè cadascun és "diferent".

stats