ESPANYOL
Esports 30/05/2012

Dani Sánchez Llibre nega l'interès d'un grup d'Abu Dhabi per comprar les seves accions de l'Espanyol

L'expresident i principal accionista del RCD Espanyol Daniel Sánchez Llibre ha negat rotundament avui que tingui cap cita ni que hi hagi cap interès per part d'un grup inversor d'Abu Dhabi per fer-se amb les seves accions al club

Ara
1 min

BarcelonaSánchez Llibre ha declarat a la cadena Cope que "aquesta informació és rotundament falsa. No he quedat amb ningú. Ningú m'ha citat. Ni tampoc ningú m'ha dit que volgués comprar, ni les meves accions, ni el club, ja que no comprarien mai un tant per cent menor al 51". En aquest sentit, Dani ha enviat un missatge de tranquil · litat als aficionats 'periquitos'. "Podeu estar tranquils, això no és cert. No m'he assegut amb ningú fins a dia d'avui que m'hagi dit que li interessa el club o les meves accions", ha afirmat.

No obstant això, Dani ha deixat la porta oberta a vendre les seves accions en un futur. "Si ve algú, em compra les accions i es fa càrrec dels meus avals: no ho descarto. Perquè ara jo a l'Espanyol ja no faig res, està altre president. Seria un seguidor, un 'periquito' més, però aïllat del dia a dia i del que passi al club. Si jo vengués les accions sempre seria a una empresa o persona que em garantís que l'Espanyol aniria a millor. No les vendria mai a un personatge que jo no sabés on pogués portar al club: perquè abans que res sóc perico".

stats