Futbol Català
Esports 05/03/2012

El Santboià no descarta lluitar per la zona noble

L'equip de Miguel López ha sumat 16 dels darrers 18 punts en joc, i les places de promoció apareixen a l'horitzó d'una temporada que semblava perduda

àngel Garreta
1 min
Torna la millor versió del 'cueta'

Sant Boi de LlobregatEls socis i seguidors del FC Santboià viuen una temporada de retorn a la Tercera Divisió plena d'emocions i dinàmiques per a tots els gustos. El conjunt vermell, que semblava fa uns mesos abocat a lluitar per no descendir una categoria més, ha fet un gir radical i, després de sumar 16 dels darrers 18 punts en joc i una darrera victòria de prestigi a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, mira amb optimisme cap a la part alta de la taula classificatòria.

Des de l'arribada de Miguel López, l'experiència de molts jugadors de la plantilla del Santboià ha tornat a sortir a la llum per tirar del carro de l'equip. Un dels seus homes de referència, el davanter Jordi Martínez, recorda ja el de les grans ocasions. El 'cueta' s'ha posat els galons que li pertoquen per recuperar part del terreny perdut per l'equip en l'inici de la competició. La promoció d'ascens encara es troba situada a set punts de distància, però res sembla impossible en la dinàmica actual dels de Sant Boi.

Els aturats entraran de franc al Joan Baptista Milà

La directiva del Santboià ha decidit facilitar l'accés als partits del primer equip a totes les persones que, documentades correctament, demostrin la seva condició d'aturats. El club, presidit per Ramon Andreu, busca, amb aquest gest, facilitar l'oci esportiu en temps de crisi i augmentar, de passada, l'assistència a l'estadi per animar el Santboià en la recta final de la lliga.

stats