RUGBI
Esports 30/09/2018

La Santboiana guanya un derbi preciós contra el Barça en l'últim minut (26-27)

Primer triomf de l'equip degà, que perdia per 26-13 a pocs minuts pel final del matx

La Santboiana guanya un derbi preciós contra el Barça en el darrer minut (26-27)

BarcelonaLa Santboiana s’ha endut el derbi català de Divisió d’Honor després de derrotar el Barça a la Foixarda per un ajustat 26 a 27. L’equip del Baix Llobregat aconsegueix així el primer triomf contra un Barça que havia començat millor la temporada.

Jonny Bentley ha posat al davant la Santboiana amb dos xuts a pals en els primers minuts (0-6). L’equip degà ha començat fort i Alberto Millán ha fet el primer assaig del partit als 19 minuts (0-13). La reacció blaugrana ha arribat amb un assaig no transformat abans del descans (5-13).

El Barça, amb tres assaigs transformats, s’ha posat al davant a la segona part (26-13). El partit semblava decidit, però en els últims 10 minuts la Santboiana ha aixecat el partit amb els assajos d’Ako Chichua i Marcos Puig, assajos transformats per Bentley (26-27).