RUGBI
Esports 14/09/2014

La Santboiana, primer líder de la Divisió d'honor després de guanyar a Hernani (0-38)

L'equip català ha ofert el seu millor joc confirmant al seva candidatura al títol

BarcelonaLa Santboiana és el primer líder de la Divisió s'honor de rugbi masculí després de guanyar al camp de l'Hernani per 0-38.

El pilar Amirani Chichua ha fet el primer assaig de l'equip català ja als 11 minuts. El jugador de Tonga Tapu Apikotoa, un dels responsables de la reacció de la darrera temporada, ha transformat el xut posterior, però ha enviat al pal el xut posterior al segon assaig, de Lluc. El partit, intens, ha estat marcat per la bona defensa catalana, malgrat les grogues a Fede i Chipman.

A la segona part, la Santboiana ha ofert el seu millor joc i Tapu ha aconseguit el tercer assaig sota pals després d'un maul. Nil Baró, una de les estrelles de l'equip, ha fet el quart assaig sumant així el bonus ofensiu. Als 24 minuts de la segona part Tenga ha fet un nou assaig i Marcos Puig ha tancat el triomf. Amb aquest 0-38, l'equip català, aspirant al títol, comença la temporada liderant al classificació.