Esports 01/09/2017

Sergi Darder, reforç de luxe per al mig del camp de l'Espanyol

El jugador balear, procedent del Lió, ha passat la revisió mèdica i serà presentat aquest migdia

Roger Requena
1 min
Sergi Darder, nou fitxatge de l'Espanyol

BarcelonaUn titular per elevar el nivell de l'equip. Sergi Darder ja és nou jugador de l'Espanyol. El migcampista d'Artà, de 23 anys, que ha arribat aquest dijous a Barcelona, torna al club on es va formar amb una cessió per 300.000 euros amb opció de compra de 8 milions d'euros a més d'altres dos en variables segons el rendiment. El Lió també es guarda un 20% dels drets de cara a una futura venta un cop l'Espanyol el compri definitivament. El desig del jugador, seduït per la possibilitat de poder convertir-se en un dels referents del nou projecte espanyolista, ha estat clau per desencallar unes negociacions que semblaven improbables per les altes xifres exigides.

El migcampista balear ha passat aquest divendres al matí la pertinent revisió mèdica a la Clínica Creu Blanca i serà presentat a les 13:30 hores a l'Auditori del RCDE Stadium. Més tard, Darder trepitjarà la gespa de l'estadi per saludar a l'afició que s'hi vulgui apropar (la porta 21 s'obrirà a partir de les 13:45 h).

El migcampista ha entrenat aquest matí amb el Lió, encara que ha fet bona part de la seva darrera sessió amb el conjunt francès al marge del grup. El president del club, Jean-Michel Aulas ha deixat entreveure la seva sortida en una resposta a un aficionat que criticava que Bruno Génésio, tècnic de l'Olympique, fos el causant de la seva sortida: "Si el Sergi marxa és perquè ell ho desitja".

El mateix Aulas ha repiulat una informació on es dona per feta la vuitena incorporació del Lió, el migcampista Tanguy Ndombèlé, amb qui tancaran el mercat. Ve per ser el recanvi de Darder, i els costarà uns 11 milions d'euros.

stats