ESPANYOL
Esports 10/02/2015

Sergio González: "Són duels de 180 minuts, no ens podem tornar bojos a Bilbao"

El tècnic blanc-i-blau confirma que jugarà Pau López a la porteria

Ara
2 min
Sergio González en roda de premsa / ESPANYOLTV

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha explicat que de cara al partit d'anada de les semifinals de Copa del Rei de demà contra l'Athletic, a San Mamés, els jugadors no s'han de "tornar bojos ni atacant ni defensant", ja que "són duels de 180 minuts i la tornada és a casa". De fet, el preparador català ha apuntat que, segons ell, no han de portar ells "la iniciativa". De tota manera, el tècnic ha avançat que apostarà per un plantejament equilibrat. "És molt important fer un gol fora de casa. Tant de bo ho aconseguim i pugui ser clau", ha dit.

Sergio González, d'altra banda, està meditant canvis a causa de les baixes de Cañas i Abraham al mig del camp: "La plantilla està preparada per a un partit d'aquest nivell i exigència", ha recalcat. "Hem de valorar si fem un canvi home per home o si variem el sistema, però quan fem servir el 4-1-4-1 no va sortir massa bé", ha afegit.

Les opcions per a l'entrenador passen per "reforçar el mitjà o la parcel·la defensiva", tot i que, ha dit, per sort tenen "moltes alternatives" i pensaran "en el millor per a l'equip. Analitzarem totes les virtuts i sortirem amb total confiança en l'aposta que anem a fer demà". El que sí que ha assegurat és que Pau López "jugarà demà". El porter gironí va ser titular el cap de setmana a la Lliga davant la sanció de Kiko Casilla.

Pel que fa al rival, Sergio González ha destacat la seva fortalesa. "El veig molt intens i el públic els dóna suport moltíssim", ha afirmat. A més, ha destacat la figura del seu davanter Aduriz: "És molt important, els dóna molt tant d'esquena a la porteria com de cara a ella. És un golejador i està en una dinàmica dolça", ha assenyalat.

stats