FÓRMULA 1
Esports 28/02/2014

Sergio Pérez torna a ser el més ràpid a Bahrain

Alonso ha acabat segon en una jornada en què els Red Bull han demostrat signes de millora: Ricciardo ha estat tercer

Efe
2 min
Sergio Pérez, amb el Force India, durant els entrenaments de F-1 a Bahrain / MAZEN MAHDI / EFE

BarcelonaEl mexicà Sergio Pérez (Force India) ha tornat a aconseguir a Bahrain, per segon dia consecutiu, el millor temps en l'última sèrie d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1, en aquesta ocasió per davant de l'asturià Fernando Alonso (Ferrari).

Si bé dijous Pérez va encapçalar la llista de temps amb un crono d'1:35:290, aquest divendres ha fet la seva millor volta a 1:35:570, 64 mil·lèsimes per sota del parcial registrat per Alonso, que ha substituït aquest divendres el finlandès Kimi Räikkönen al volant del F14 T. Tant Ferrari com Red Bull –amb l'australià Daniel Ricciardo– han experimentat progressos al llarg de la jornada.

La major part dels equips han dedicat la sessió a fer tandes llargues. Pérez, que ha marcat el temps de referència en la seva primera volta i ha millorat després a mitja sessió, ha fet 108 voltes al circuit de Sakhir, i Alonso encara l'ha superat, amb 122.

Ricciardo, setè en la jornada de dijous, ha millorat aquest divendres i ha ascendit fins al tercer lloc de la taula, a una sola dècima del Ferrari d'Alonso. El seu registre d'1:35:743 és el millor aconseguit per monoplaça de Red Bull en els entrenaments de pretemporada a Bahrain.

El brasiler Felipe Massa (Williams) ha obtingut el quart millor registre, a gairebé un segon de Sergio Pérez, i el britànic Jenson Button (McLaren) ha acabat cinquè, però només ha pogut fer 52 voltes a causa d'un problema mecànic que ha provocat la segona bandera vermella. La primera l'han mostrat quan el britànic Lewis Hamilton ha sortit de pista amb el seu Mercedes.

El veneçolà Pastor Maldonado ha tornat a tenir una sessió complicada amb el seu Lotus E22, que s'ha incendiat. Ha pogut fer 31 voltes al circuit, la més ràpida a 1:41:613, set segons més lent que Sergio Pérez.

stats