Esports 19/10/2011

El Sevilla jugarà al Camp Nou amb el lema 'Orgullosos de Andalucía' a la samarreta

D'aquesta manera, els sevillistes volen defensar a Catalunya el seu orgull andalús, després de les paraules de Duran i Mas

Ara
1 min
La samarreta que el Sevilla C.F. portarà per enfrontar-se al Barça

BarcelonaEl Sevilla lluirà una samarreta amb el lema "Orgullosos de Andalucía" per venir a jugar a Barcelona el proper dissabte. Tot i que l'equip no ha percebut cap contraprestació econòmica per exhibir aquest eslògan, el portaran a la samarreta en el partit de la Lliga BBVA contra el FC Barcelona.

"Per a aquesta ocasió, com s'ha fet tantes vegades en competicions europees, l'equip promociona la nostra terra, Andalusia, a les seves samarretes. A més a més, sense gratificació econòmica. Però, en aquesta ocasió, s'ha donat un pas més endavant i es podrà llegir a les samarretes "Orgullosos de Andalucía". D'aquesta manera, se segueix la política de ser sevillans a Andalusia, andalusos a Espanya i espanyols a la resta del món", afegeixen fonts de l'equip citades al web d'Intereconomia.

Segons publica el web Orgullo de Nervión, "el club no ha volgut passar de puntetes respecte als últims atacs dialèctics cap als andalusos arribats des dels polítics catalans Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida".

stats