SKY GAMES
Esports 08/07/2012

El vencedor de la mitja marató als Sky Games es queda sense medalla per competir amb Catalunya

Jessed Hernàndez s'ha adjudicat la mitja marató (Sky Race), però s'ha quedat sense metall per córrer amb la selecció catalana i no amb l'espanyola

Ara
1 min
Jessed Hernández a la línia d'arribada

BarcelonaPolèmica als Sky Games. El corredor Jessed Hernàndez ha guanyat la mitja marató (Sky Race) dels Sky Games, però s'ha quedat sense medalla pel simple fet de córrer amb els colors de Catalunya. Això l'ha deixat sense medalla. Hernàndez, però, sí que podrà rebre la dotació econòmica del premi, segons ha publicat VilaWeb.

Tot i vèncer, des dels Sky Games s'ha declarat com a guanyador oficial el japonès Dai Matsumoto, mentre que el segon ha estat el francès Cristophe Bassons i tercer el veneçolà Adel Ojeda. Jessed Hernàndez ha quedat relegat a la primera posició de la categoria 'open', que va ser creada perquè Catalunya pogués competir encara que no entrés en les classificacions finals.

Picas, campiona de la marató

La catalana Núria Picas, que corria amb els colors de la selecció espanyola, sí que ha pogut endur-se la medalla d'or a casa. Tot i així, la catalana ha entrat a la línia de meta lluint amb orgull l'estelada.

stats