BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 05/07/2013

Spanoulis escull equip per revalidar el títol

El jugador decidirà el seu futur després de reunir-se avui amb l'Olympiacos

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaL'Olympiacos es reunirà avui amb Vassilis Spanoulis a Atenes per traslladar-li la seva oferta de renovació definitiva. Després d'aquesta trobada, l'estrella decidirà on juga la pròxima temporada. El Barça és un dels equips que ha presentat oferta, però no l'únic. "Les gestions van seguint el seu procés, però no podem dir res més", assegura Joan Creus, secretari tècnic del conjunt blaugrana.

"Vassilis Spanoulis és el nostre líder i l'objectiu de l'Olympiacos és aconseguir que es quedi, però haurem d'esperar a conèixer la seva resposta. No sé quina és la clau de la negociació. El més important és parlar directament amb el jugador, cara a cara, i saber què demana", diu a l'ARA Christos Stravopoulos, general manager del club grec.

Segons Georgios Bartzokas, entrenador de l'Olympiacos, "Vassilis Spanoulis ha acabat el seu contracte i ara està al mercat. Espero i desitjo que es pugui quedar a l'Olympiacos perquè és un jugador molt important per a nosaltres. És un líder, un guanyador amb una mentalitat diferent. Sé que el Barça el vol fitxar, però no és l'únic equip interessat. Qualsevol club voldria tenir-lo".

Misko Raznatovic, representant de Vassilis Spanoulis, va coincidir ahir a Barcelona amb els directius de l'Olympiacos, el Barça i el CSKA de Moscou. L'agent va confirmar que la decisió final la prendran després de reunir-se amb l'Olympiacos. "Venim de guanyar l'Eurolliga les últimes dues temporades i mirarem de tenir un equip competitiu una altra vegada. El nostre objectiu és repetir presència a la final four . ¿Guanyar el títol una altra vegada? Per què no? Depèn de nosaltres", analitza Christos Stravopoulos.

"Un grup dificilíssim"

Joan Bladé, Joan Carles Raventós i Joan Creus (Barça) van presenciar ahir en directe el sorteig de l'Eurolliga, que es va celebrar a Barcelona. L'equip blaugrana compartirà grup amb el CSKA de Moscou, el Fenerbahçe Ulker, el Budivelnik Kíev, el Partizan i el Nanterre. "No hem tingut sort. És un grup fort que, amb els desplaçaments, es converteix en un grup dificilíssim. Gairebé tots els equips han guanyat les seves respectives lligues", opina Joan Creus. L'Eurolliga va aprofitar l'acte per anunciar que la pròxima final four es disputarà a Milà.

stats