LIGA ENDESA
Esports 10/04/2015

El Morabanc Andorra visita Saragossa buscant la desena victòria

Stojanovski viatja amb l'equip però serà baixa per aquest duel

Efe
2 min
Laboral Kutxa - MoraBanc Andorra / EFE

BarcelonaEl Morabanc Andorra juga a la pista del CAI Saragossa (20.30 hores), on buscarà la desena victòria d'aquesta temporada, necessària en la seva lluita per aconseguir la permanència. L'equip que dirigeix Joan Peñarroya ha aconseguit millorar les seves prestacions en les últimes jornades i farà el seu segon desplaçament consecutiu després de fregar la sorpresa la setmana passada a València (95-91).

L'escorta Vojdan Stojanovski, que es recupera d'una lesió muscular, és baixa gairebé segura per a l'equip del Principat i, encara que el macedoni viatja amb el grup, el seu concurs està pràcticament descartat després de no haver entrenat en tota la setmana. L'Andorra es troba un triomf per damunt de la zona de descens i confia a traduir la seva millora en el joc en una victòria contra un rival que està vuitè, en l'última plaça que dóna accés al 'play-off'.

Peñarroya, que es queixava aquesta setmana de les faltes que es xiulen als seus jugadors, no ha volgut aprofundir en la qüestió arbitral i ha assenyalat que a l'equip li toca adaptar-se a les circumstàncies dels partits. "Juguem contra un rival important, que lluita per entrar en play-off, encara que sabem qui som i com volem jugar, pel que hem de centrar-nos en el joc i en tots els factors que hi incideixen. Intentar fer la nostra feina tan bé com es pugui i intentar guanyar", ha asseverat el tècnic.

Sobre el Saragossa, ha apuntat: "Té jugadors contrastats, de bon nivell, un camp complicat i amb una afició que pressiona molt. Té jugadors amb molt desequilibri i haurem d'intentar que no juguin còmodes i que els seus jugadors importants no juguin fàcil". En el partit de la primera volta del campionat, el MoraBanc Andorra va aconseguir superar el conjunt aragonès per 72 a 59.

stats