BARÇA
Esports 12/05/2016

Suárez: "No crec en maletins, el Granada intentarà guanyar per orgull propi"

L'uruguaià no té "explicació" encara a la sotragada que va patir el Barça a l'abril

Albert Llimós
2 min
Luis Suárez ha negat conèixer l'existència de maletins per primar equips

Sant Joan DespíEl davanter del Barça, Luis Suárez, no "creu" en maletins ni primes, sinó en "l'orgull propi" dels jugadors del Granada. El futbolista s'ha referit d'aquesta manera a la possibilitat que el Madrid primi el conjunt andalús. "Aniran a guanyar per ells mateixos", ha afegit l'uruguaià, que abans d'aterrar a Barcelona no havia sentit mai a parlar de "maletins".

"La majoria dels companys, sense parlar-ho, et busquen més vegades: ser Pitxitxi sense ser campions no serveix de res", ha explicat el sud-americà sobre les opcions que té de guanyar els premis individuals. "Hem de ser conscients que això depèn de nosaltres mateixos: és difícil que un equip tingui més opció que nosaltres", ha afegit sobre el que espera al Nuevo Los Cármenes de Granada.

L'uruguaià ha admès que no tenen "l'explicació" encara del que va passar al mes d'abril, quan es va eixugar la distància que tenien respecte de l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, i no ha volgut sentir a parlar de rotacions a la part de dalt: que juguin els tres davanters sempre –Neymar, Messi i ell mateix– no és un problema. "El jugador, com més jugui, millor", ha dit. En canvi, quan se li ha preguntat pels resultats dels equips anglesos a la Champions, ha argumentat en el sentit contrari: "El jugador no descansa, a la Premier, i ho necessita".

Suárez no ha volgut condicionar l'anàlisi de la temporada del Barça al que passi a la final de la Champions, i tampoc creu que la gespa del Nuevo Los Cármenes de Granada sigui una "mínima excusa". Finalment, quan se li ha preguntat sobre la seva absència a la gala de la Pilota d'Or ha dit que no és "rancuniós" i que té el "respecte que ells no van tenir" cap a la seva figura.

stats