Esports 28/06/2016

La Supercopa Catalunya entre Barça i Espanyol es disputarà a Tarragona a l'octubre

El president de la Federació Catalana Andreu Subies obre la possibilitat a que es disputi un Catalunya-Ajax en homenatge a Cruyff

Ara
1 min
Albert Soler, Andreu Subies i Jose María Calzón

BarcelonaLa Supercopa de Catalunya que enfronta a Barça i Espanyol es disputarà enguany al Nou Estadi de Tarragona, en principi, el 26 d'octubre. Així ho ha ratificat el president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies, que ha puntualitzat que la decisió no serà oficial fins que es conegui el calendari de Lliga i de competicions. Aquesta, però, és l'opció que preferiria la Federació, i que ha estat consensuada amb tots dos clubs.

"Pensant que l'any que ve a Tarragona és any olímpic. El Nàstic de Tarragona ens ha demanat acollir el Barça-Espanyol de Supercopa, ho hem consultat i seria una bona opció portar-ho a Tarragona", ha apuntat Subies en una entrevista a La Xarxa.

Possible Catalunya-Ajax per homenatjar Cruyff

Subies també ha obert un altre front, la disputa d'un amistós que podria involucrar la selecció de Catalunya i l'Ajax, una de les opcions que veuria amb bons ulls la Federació i que es troba sobre la taula, i que serviria per retre homenatge a Johan Cruyff. Tot i que s'havia plantejat un Catalunya-Holanda, la Federació Holandesa els hauria negat aquesta possibilitat: "Holanda ens ha recordat que com a Federació no pot jugar partits en dates que no pertoca i que no pot jugar contra Federacions que no siguin internacionals".

Així, ha quedat oberta la possibilitat de que el rival sigui l'Ajax. "És una proposta que tenim damunt la taula. La Federació Holandesa ens ha ficat a la seva disposició per dur a terme qualsevol acord. Intentarem que aquest partit tingui una rellevància amb la figura del Johan i si és amb la Federació, amb l'Ajax o amb el que sigui per portar-ho a terme", ha conclòs.

stats