MOTOCICLISME
Esports 08/07/2012

L'equip Suzuki Català Dunlop guanya les seves sisenes 24 Hores de Motociclisme a Montmeló

De les 46 que la van començar, un total de 34 motocicletes han aconseguit acabar la cursa de resistència al traçat català

Ara
1 min
L'equip Suzuki Català Dunlop ha guanyat les 24 hores de motociclisme al Circuit de Catalunya / MIQUEL ROVIRA / CIRCUIT DE CATALUNYA

MontmelóL'equip Suzuki Català Dunlop (format pels pilots Del Amor, Casas, Bonastre i Alarcos) s'ha imposat en la 18a edició de les 24 Hores Frigo de Motociclisme del Circuit de Catalunya, que han conclòs aquest diumenge al migdia després que l'equip hagués donat 736 voltes al traçat català. Amb aquest èxit, l'esquadra de Molins de Rei que dirigeix Eduard Català aconsegueix el seu sisè triomf absolut en aquesta cursa.

En segona posició s'ha classificat l'equip que defensava el dorsal número 1, Yamalube Folch Endurance (format pels pilots Checa, Monge, Tizón i Martínez), i en la tercera el francès Team Louit Moto 33, amb Kawasaki (format per Chevaux, Di Carlo, Buisson i Salchaud), guanyadors a més en SST1000.

La cursa ha estat marcada per la caiguda de David Checa en la volta 13 quan liderava la cursa de resistència. Això ha provocat que el seu equip caigués a la 32a posició i passés a encapçalar la cursa l'equip Suzuki Català Dunlop, que ja no ha abandonat la primera posició fins a la bandera a quadres. L'equip Folch no ha tirat la tovallola i ha seguit lluitant per remuntar fins a la segona posició.

De les 18 edicions que s'han disputat d'aquesta cursa, en 13 s'han imposat un d'aquests dos equips catalans, grans dominadors de l'especialitat: Yamaha Folch, 7; Suzuki Català, 6.

Un total de 34 motocicletes han aconseguit acabar la cursa de les 46 que la van començar. La prova ha estat seguida per un total de 23.000 espectadors que han viscut les 24 Hores de Motociclisme al llarg del cap de setmana al Circuit de Catalunya.

stats