ESCACS
Esports 27/11/2016

Taules en l'onzena partida: Carlsen i Kariakin es jugaran la corona en l'última

Tots dos es jugaran el títol aquest dilluns i, si segueixen empatats, en quatre partides ràpides

Ara
1 min
Carlsen i Kariakin, durant l'onzena partida

BarcelonaEl noruec Magnus Carlsen, campió mundial d'escacs, i l'aspirant rus Sergei Kariakin es jugaran la corona aquest dilluns en la dotzena i última partida que juguen a Nova York, després de signar taules en l'onzena al cap de 33 moviments.

El marcador reflecteix ara un empat a 5,5 punts. Cada jugador ha guanyat una partida i la resta han acabat en taules. Si després de demà persisteix l'empat, el títol es decidirà en quatre partides ràpides.

La victòria del campió en la desena, després d'ometre l'aspirant dues combinacions de taules forçades gairebé seguides tot just iniciat el mig joc, havia igualat el marcador. Carlsen i Kariakin es juguen la corona a dues partides i, en cas d'empat, a quatre ràpides més.

Els jugadors tindran descans aquest diumenge per preparar amb temps la dotzena i última partida clàssica de demà, en què el campió tindrà la iniciativa de les peces blanques per intentar que el duel no s'hagi de resoldre en partides ràpides, en les quals la seva profunditat estratègica es dilueix.

stats