28/12/2015

Tots els camins duen a Nolito

1 min
Nolito amb el Celta / EFE

1. Nolito

El nom del davanter del Celta ha desaparegut de les portades però continua sent l’opció prioritària de Luis Enrique per al gener. De fet, cap altre nom no el convenç. ¿I el jugador? Va boig per tornar al Barça, encara que sigui per ser complement del trident.

2. Robert

Ja fa setmanes que l’ARA va publicar l’exclusiva que el Barça es reforçaria, la temporada que ve, amb un defensa i un davanter. Si el Celta accepta el traspàs obligatori de Nolito a l’estiu, amb cessió a partir d’ara, Luis Enrique tindrà el que es mereix. Robert ho sap i té la clau.

3. Messi

En una setmana, els Messi han fet la volta al món. Tòquio-Barcelona-Buenos Aires-Dubai-Barcelona. Casualment, el capità del vol de Malaysia Airlines que va dur els campions del món des del Japó es jubilava després d’aquell trajecte de 16 hores. Messi va anar-lo a saludar en el seu últim vol.

4. Samuels

Guanyar un partit de Lliga a la pista del Madrid no només va anar molt bé per a l’equip sinó també per a un jugador: Samardo Samuels. Ja planava algun dubte sobre el pivot jamaicà i li calia, tant sí com no, una actuació en què anotés, com a pivot alt, tot el que tirés. I ho va fer el dia més oportú.

5. Rudy

Al Barça li faltaven Arroyo i Abrines però el Madrid tenia la baixa del seu millor jugador. Rudy Fernández, contra el Barça, no aporta només punts i defensa sinó que té l’habilitat de fer sortir de polleguera els jugadors de Pascual. Sense Rudy es van poder centrar a jugar bé a bàsquet.

stats