Giro d'Itàlia
Esports 23/05/2016

Tots contra Kruijswijk en la setmana final del Giro d'Itàlia

Després del cap de setmana estrella de la volta italiana, l'última setmana de competició arranca amb jornada de descans

Joan Aureli Raich
1 min
Kruijswijk durant la cronoescalada a Alpe di Siusi

BarcelonaSteven Kruijswijk, de l'equip Lotto Jumbo, ha estat el gran beneficiat després de les dues etapes més exigents del el Giro D'Itàlia. El neerlandès de 28 anys, que ha quedat segon, tant en l'etapa reina de dissabte, com en la cronoescalada individual de diumenge a l'Alpe di Siusi, s'ha enfilat fins al capdamunt de la classificació i la domina amb un marge de 2 minuts i 12 segons sobre el colombià Esteban Chaves. La carrera descansa aquest dilluns i es reprendrà dimarts amb la setzena etapa.

Amb aquest resultat, l'holandès és mostra confiat de cara a la recta final de la competició que acaba el proper diumenge 26 a Torí: "Segur que defensaré la 'Maglia Rosa' en el què queda de Giro", i ha afegit que confia en el seu equip per "aconseguir l'objectiu".

Els principals aspirants a prendre el primer lloc a Kruijswijk, són Chaves que va guanyar en l'etapa reina del passat dissabte, l'italià Vincenzo Nibali i l'espanyol Alejandro Valverde que ocupen el segon, tercer i quart llocs de la classificació. El murcià es mostra esperançat de cara al final del Giro: "Seguim estant a la lluita i encara queda molt Giro per recuperar o perdre més".

stats