FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 06/04/2015

Ajornats una setmana els partits de la Superlliga i la Copa turca després del tiroteig a l'autocar del Fenerbahçe

El club afectat diu que no jugarà de nou fins que quedin clars els fets del darrer dissabte

Efe
1 min
Trets contra el bus del Fenerbahçe

BarcelonaLa Federació Turca de Futbol (TFF) ha ajornat tots els partits de la Superlliga i de la Copa una setmana, com a reacció a l'atac armat contra el Fenerbahçe, ocorregut la nit de dissabte. La decisió va ser anunciada en una reunió del president de la TFF, Yildirim Demirören, amb el ministre de Joventut i Esports, Akif Çagatay Kiliç, i altres destacades personalitats de l'àmbit esportiu, segons informa la cadena CNNTürk.

Els partits previstos per a la 27a. jornada de la Superlliga turca s'ajornen una setmana, alhora que es planifiquen mesures per impedir actes violents com el tiroteig contra l'autocar del Fenerbahçe, dissabte passat. El vehicle que portava l'equip d'aquest club a l'aeroport de Trebisonda, després de jugar i guanyar un partit a la província veïna, contra el Rizespor, va ser tirotejat amb un fusell de caça quan passava per un pont. El conductor va quedar malferit.

Els dirigents del Fenerbahçe han anunciat avui que el club no té intenció de tornar a jugar fins que s'aclareixin els fets. Deniz Tolga Aytöre, membre de la directiva del club, va denunciar que la intenció era assassinar tot l'equip ja que l'autocar viatjava a 110 quilòmetres per hora i, disparant al xòfer, era fàcil provocar un accident mortal. "Els jugadors no estan en bones condicions psicològiques. No tenim disposició per jugar fins que s'aclareixi el cas. Sabem bé que això no té relació amb els comptes pendents que tenim oberts amb el Trabzonspor", ha afirmat Aytöre.

El Trabzonspor, equip de Trebisonda que manté un litigi amb el Fenerbahçe pels resultats de la Superlliga del 2011, ha condemnat rotundament l'atac.

stats