LIGA ENDESA
Esports 11/04/2015

La Bruixa d'Or Manresa visita Múrcia castigat per les lesions

Grigonis es perdrà tota la temporada però podrà debutar DJ Seeley contra l'UCAM

Efe
1 min
MORABANC ANDORRA - LA BRUIXA D'OR MANRESA / J.D.

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa afronta una nova jornada (12.30 h) castigat per les lesions, ja que per al partit a la pista del Múrcia tindrà importants canvis per problemes físics dels seus jugadors, amb baixes incloses. No és la primera vegada que passa aquesta temporada: arriba un reforç i es lesiona un jugador important. En aquesta ocasió l'arribada de l'aler DJ Seeley va coincidir pràcticament al minut amb l'esquinç al turmell de Màrius Grigonis, que el deixa fora de joc per a la resta de temporada. De fet, ha recordat l'entrenador Pedro Martínez, el fitxatge de Seeley era en substitució del també lesionat Mario Little.

Els catalans estan obligats a deixar de banda la consternació pels infortunis i buscar la victòria davant un rival que està signant una bona campanya. Pedro Martínez ha recordat que el Múrcia "va vèncer el Reial Madrid i va estar a punt amb el Barça". Martínez destaca que a la seva pista Múrcia "és un equip molt dur. Els veig bastant millors que nosaltres".

El tècnic no ha pogut amagar el seu pessimisme: "Ara tinc molts dubtes. Espero recuperar-me en les pròximes hores". Els murcians tenen 12 victòries, davant les 8 de La Bruixa d'Or, que segueix en posició de descens. La lesió de Grigonis dóna entrada a Peppe Poeta, que malgrat estar recuperat de la seva lesió fa més d'un any que no competeix. Pel que fa a Seeley, s'espera que ja tingui minuts davant del Múrcia encara que va arribar ahir a Manresa i comporta un viatge molt llarg, gairebé sense dormir i amb el desajust horari corresponent.

stats