Futbol Català
Esports 25/11/2011

El jovent també tira del carro de la Rapitenca

Juvenils com José Mari o Pepe debuten amb el primer equip mariner

Ara
2 min
Aposta pel jovent a la Rapitenca

Sant Carles de la RàpitaLa Unió Esportiva Rapitenca lluita aquesta temporada per colar-se en les dues primeres posicions del grup 2 de Primera Catalana i lluitar pel retorn a Tercera, categoria perduda dos exercicis enrere. L'equip blau compta amb homes veterans i molt experimentats com el central Ortega, però darrerament també aposta per cares joves. El tècnic, Antoni Teixidó, és un entrenador experiment que coneix la casa (hi havia entrenat anteriorment) i la coneix tan bé que sap treure profit de la base.

A l'entitat tenen molt clar que per fer fort el primer equip cal mirar cap a sota per, a la llarga, nodrir al conjunt sènior de joves que pugin amb les idees clares i les ganes que té tot juvenil de representar el seu club arreu de Catalunya. Aquest és el cas del canareu José Mari i del calero Pepe, que aquesta temporada ja han debutat a Primera Catalana. Els dos són futbolistes de posició atacant amb molta versatilitat.

En declaracions a la pàgina web del club, un dels responsables del planter rapitenc, Enrique Lucas, afirma que "aquest és l'objectiu del futbol base, anar formant i pujant jugadors al primer equip". També cal destacar que "aquest any tenim a molts jugadors formats aquí, Efrén i Julio Pardo, Raül Jiménez fa molts anys, Dídac Rius, Xavi Obiol, Felipe Guapacha, Àlex Forés, a més de José Mari i Pepe al primer equip a Primera Catalana". Pel tècnic, Antoni Teixidó, confessa que els joves debutants "són uns nois amb humiltat, ganes i molta il·lusió, i tot i que un d'ells, José Mari, encara és juvenil de primer any, estic convençut que amb els anys seran titulars indiscutibles amb la Rapitenca". El preparador del conjunt blau, però, també els alerta avisant que "han d'anar poc a poc i si segueixen igual seguirem comptant amb ells perquè ens aporten molt".

stats