Atletisme
Esports 16/08/2011

Usain Bolt pot haver guanyat en el mundial de Daegu abans de començar

El velocista jamaicà no tindrà rivals als 100 metres, després dels positius de Mullings i Rodgers i les lesions de Tyson Gay i Asafa Powell

Redacció
1 min
Usain Bolt celebra la victòria en els 100 m a Pequín'08

BarcelonaUsain Bolt pot disputar a Daegu (Corea del Sud) els mundials d'atletisme més plàcids de la seva història. I és que el velocista jamaicà és a només un pas de quedar-se sense els principals rivals a la final dels 100 metres llisos. Tyson Gay no participarà a la prova per una lesió, i Asafa Powell té tots els números de quedar-se fora de la llista si no es recupera a temps d'unes molèsties a l'engonal. A més, Steve Mullings i Mike Rodgers han donat positiu.

Si es confirmen les baixes dels quatre velocistes, Bolt disputaria la cursa sense cap rival que li pugui fer ombra. Una bona notícia per al corredor, però una de dolenta per a l'espectador. Sense competència directa, és difícil que el velocista faci un altre intent per batre el rècord del món (9.58).

El primer a caure va ser Tyson Gay, que es va lesionar al maluc durant la fase de classificació. Després es van saber els positius de Steve Mullings i Mike Rodgers. I per acabar, la lesió d'Asafa Powell.

stats