Rugbi
Esports 09/04/2011

La USAP busca un lloc a les semifinals de la Heineken Cup a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

L'equip català s'enfronta al Toló en un partit que ha estat batejat com la "festa del rugbi català", i on 32.000 aficionats vindran de la Catalunya Nord

Martí Molina
1 min
El jugador de l'USAP de Perpinyà Jerome Porical

BarcelonaLa USAP busca aquest dissabte una plaça per les semifinals de la Heineken Cup, l'equivalent de la Copa d'Europa de Rugbi. L'equip de la Catalunya Nord juga contra el Toló, en un enfrontament que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i que es disputa a partit únic (16.30).

L'equip que entrena Jacques Brunel té les baixes d'homes importants, com el segona línia Olibeau; el tercera línia Pérez, o Mermoz als tres quarts centre. En canvi, el Toló arriba amb l'equip pràcticament al complert, on hi destaca l'obertura anglès Jonny Wilkinson.

La USAP no només busca un lloc a les semifinals -on tan sols hi ha pogut arribar una vegada en la seva història- sinó també aconseguir captar més aficionats del principat català. Per això, l'entrenador assegurava que "aquest partit és un objectiu que teníem des de fa molts anys. Es un somni per la USAP i pel poble català. Es pot sentir per l'entusiasme que hem vist aquestes últimes setmanes".

Per tot això, aquest partit ha estat batejat com la "Festa del Rugbi Català", i les graderies de l'Estadi Olímpic registraran un ple absolut. De fet, dels 55mil espectadors que caben a les graderies, 32mil es desplaçaran des de la Catalunya Nord.

stats