LIGA BBVA
Esports 27/09/2014

El València visita Anoeta defensant el liderat aconseguit aquest dijous

Nuno farà rotacions contra un rival que no passa per un bon moment de joc

Efe
2 min

ValènciaLa Reial Societat, després de signar el seu pitjor inici en les últimes cinc temporades, rep un València eufòric després de fer-se amb el liderat. El València arriba a Sant Sebastià amb la intenció de continuar reafirmant el seu brillant començament. L'equip de Nuno Espirito Santo s'ha convertit en un rival molt difícil d'aturar en què la fam del grup és el millor arma per decantar la balança cap al seu costat en cada envit.

El principal obstacle que haurà d'evitar l'entrenador portuguès serà el cansament que acumulen els jugadors habituals de la plantilla. De fet, en l'últim partit davant el Còrdova de dijous ja es van iniciar les rotacions, que continuaran en el duel davant la Reial Societat. El del planter Carles Gil i l'argentí Lucas Orban seran dues de les novetats en l'onze que jugui a l'estadi d'Anoeta. El retorn de Rodrigo Moreno, després de complir el seu partit de sanció per l'expulsió soferta davant el Getafe, serà una altra de les variacions sobre el camp. També torna a la citació l'argentí Rodrigo De Paul, després de ser castigat amb quatre partits per veure la vermella davant el Sevilla en la jornada inaugural per colpejar a Aleix Vidal.

a la Reial Societat, Joseba Zaldua, que ha arrossegat problemes en un turmell podria retornar a l'onze titular, Carlos Martínez i Rubén Pardo són baixes i David Zurutuza pot també tenir un lloc en l'onze perquè és l'extensió d'Arrasate en el terreny de joc.

Reial Societat: Zubikarai; Zaldua, Mikel González, Iñigo Martínez, De la Bella; Bergara, Granero, Xabi Prieto, Canales, Zurutuza; Vela.

València: Diego Alves, Barragán, Mustafi, Otamendi, Orbán, Javi Fuego, Parejo, André Gomes, Carles Gil, Rodrigo i Alcácer.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (Galícia)

Estadi: Anoeta (19 h / Gol Televisió).

stats