FÓRMULA 1
Esports 18/10/2013

El govern valencià diu que Ecclestone no els perdona res: "El que no hi ha és cap contraprestació"

El vicepresident del govern valencià, José Ciscar, diu que de moment tenen un acord verbal amb el patró de la F-1, Bernie Ecclestone

Salvador Almenar
1 min
Ciscar ha assegurat que no es pagarà res per deixar de fer la Fórmula 1 a València. / GENERALITAT VALENCIANA

ValènciaEl vicepresident del govern valencià, José Ciscar, ha assegurat aquest divendres en roda de premsa que el patró de la Fórmula 1 no els ha perdonat res, sinó que "no hi ha cap contraprestació", perquè la cursa de València no apareix al calendari provisional del Mundial 2014. D'aquesta manera, Ciscar ha aclarit que per al 2014 no han de pagar el cànon perquè no celebren la cursa, no perquè les negociacions entre el govern valencià i Ecclestone hagin arribat a bon port i Ecclestone els hagi perdonat la penalització.

Ciscar ha assegurat que ara per ara tenen un acord verbal amb Ecclestone i que espera que aviat tot quedi per escrit. "Nosaltres intentarem que aquest document no tingui cap clàusula de confidencialitat", ha dit després de ser preguntat per si es podran conèixer les xifres del document de rescissió.

Preguntat pel trencament de negociacions amb Catalunya per alternar la cursa entre Montmeló i València, Ciscar ha afirmat: "Per la nostra part estava tot tancat. Si finalment no va ser així, és pel canvi de criteri del Govern català, que deu tenir les seves raons. A ells, els empresaris turístics de Barcelona i de fora de Barcelona, els van demanar que la prova continués. Allà hi ha una taxa turística i després els hotelers poden dir en què volen que es gasti aquesta taxa turística. Crec que, per alguns comentaris, aquesta és bàsicament la qüestió".

stats