HANDBOL
Esports 27/01/2013

Valero Rivera: “Es parlarà durant molts anys d'aquesta final perquè Dinamarca és una meravella d'equip”

El seleccionador espanyol ha insinuat que deixarà la selecció i ha criticat que el seleccionador danès no anés a la roda de premsa

Albert Solé
2 min
Valero Rivera, seleccionador espanyol d'handbol, celebra el triomf a la final del Mundial

BarcelonaValero Rivera ha començat la roda de premsa posterior a la consecució del títol de campió del món criticant durament l'entrenador danès Ulrik Wilbek, que després de la dura derrota no ha anat a la sala de premsa: "Em decep que el primer cop que perden no estigui aquí".

La selecció espanyola ha aconseguit el títol: "És més que un somni, és impossible que una pel·lícula acabi millor", ha dit respecte a la gran final.

"Em vaig equivocar no portant a Alberto Entrerríos als Jocs de Londres i es mereix acabar la seva etapa a la selecció amb aquest premi", ha comentat Valero Rivera sobre la retirada del capità de la selecció.

"Hem viscut un partit com no n'hi haurà dos iguals amb un marcador anormal", ha explicat el seleccionador espanyol, que ha afegit: "Es parlarà durant molts anys d'aquesta final perquè Dinamarca és una meravella d'equip. Per això li dono tot el mèrit als nostres jugadors".

També ha tingut un record per aquells que l'han criticat durament: "Vull agrair a tots aquells que m'han ajudat a aguantar alguna porqueria" i, sobre el Mundial, ha destacat: "Ha sigut la setmana més dura de la meva vida per la tensió que he sentit i ha acabat amb un partit massa maco per ser real".

Valero ha subratllat: "Gaudir d'aquest moment a Barcelona i amb la família, és el millor de tot", i ha continuat: "Jugar a casa dóna un plus, però nosaltres hem pensat què havíem de fer perquè ells no fessin el seu joc"

Preguntat pel partit contra Dinamarca, el seleccionador espanyol ha afirmat: "La defensa de la primera part ha sigut escandalosament bona, i en la segona, Sterbik ha evitat que ells poguessin remuntar el marcador".

Sobre si seguirà al capdavant de la selecció, ha apuntat: "No vull parlar de la meva continuïtat, és un moment de màxima celebració de l'handbol espanyol. No vull que es parli de res més", però poc després ha dit: "Sempre havia pensat que seria maco deixar la selecció guanyant un Mundial, i ara em toca a mi".

stats