Fórmula 1
Esports 18/06/2012

"Jo tampoc t'espere"; els veïns de València aixequen la veu contra el circuit urbà de Fórmula 1

La plataforma 'Circuit Urbà, no' ha enviat una carta al pilot Fernando Alonso per criticar "el circ" de la Fórmula 1 i per informar els participants "del preu que els veïns han de pagar"

à. G.
1 min
Campanya "Jo tampoc t'espere"

BarcelonaAquest cap de setmana se celebra el Gran Premi d'Europa al circuit urbà de València, un esdeveniment esportiu que té detractors a la ciutat del Túria. La plataforma 'Circuit Urbà, no' ha enviat una carta al pilot Fernando Alonso per criticar "el circ" de la Fórmula 1 i per informar els participants "del preu que els veïns han de pagar".

Segons els veïns, el Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 "crea una il·lusió i una fantasia a l'abast de molt poca gent". Els crítics asseguren que l'afició per aquest esport al País Valencià és "insignificant" i es qüestionen la inversió de 100 milions d'euros, "quan a 30 quilòmetres de València hi ha un circuit apte per a aquest tipus d'espectacles".

A la carta els veïns també insten Fernando Alonso a "treure's el casc" per conèixer "les humiliacions, les molèsties i les privacions" que suporten amb "el tall de carrers, el desviament de la circulació i del transport públic o la prohibició d'accedir a espais públics".

Un dels logos de la plataforma 'Circuit Urbà, no' actualitza la imatge que es va fer servir per criticar la visita el Papa.

stats