Futbol Català
Esports 23/09/2011

La direcció esportiva del Vic confia en un creixement progressiu de l'equip després del primer triomf

El secretari tècnic, Dani Bigas, va ser entrevistat a El 9 TV

Redacció
1 min
Dani Bigas al plató d'El 9 TV

VicEl triomf per la mínima davant el Balaguer va significar respirar autèntic aire pur per un angoixat Vic que encara no havia transformat cap gol en quatre jornades de campionat. Tot i ser de penal, fet que significa que l'equip encara no ha fet cap diana de jugada, la pilota que va enviar al fons de la xarxa Óscar Muñoz deixa marge de reacció a l'equip osonenc. El secretari tècnic de l'entitat, Dani Bigas, va ser entrevistat a El 9 TV i va transmetre calma des del club.

El responsable esportiu de l'entitat va manifestar que dins la directiva del Vic tothom "té molta confiança en l'equip i en el cos tècnic. Hi ha tranquil·litat perquè sabem que ens en sortirem". Bigas va insistir en la confiança "que tots tenim en aquest grup. Parlar de canvis a aquestes alçades no té sentit. Sabem quina plantilla tenim i quins límits tenim. Evidentment si a la llarga algú no dóna el nivell esperat, es poden prendre decisions, però no ara tan aviat".

Tot i perdre tres partits dels cinc disputats, Bigas creu que "només ens arriben en jugades d'estratègia i els rivals no ens creen tampoc molt perill. Darrere estem treballant bé. Jugadors per fer gols en tenim, així que no estem gens preocupats pels propers partits".

stats