Esports 20/06/2017

Víctor Álvarez no seguirà a l'Espanyol

El lateral del planter no ha acceptat la proposta de renovació, i podria firmar pel Girona

R.r.
1 min
Víctor Álvarez tanca una etapa de nou anys a l'Espanyol

BarcelonaVíctor Álvarez deixarà de ser jugador de l'Espanyol a partir del 30 de juny. Així ho ha comunicat l'entitat blanc-i-blava, que ha informat que no li renovarà el contracte, que expira aquest mes. El club li havia fet una proposta de renovació per un any, però el jugador, relegat a un rol secundari amb Quique Sánchez Flores, no ha acceptat quedar-se un any més a l'ombra d'Aarón Martín, la gran revelació de la temporada passada.

El lateral barceloní s'acomiadarà així del club on ha jugat els últims 9 anys. Consolidat al primer equip des de fa 5 cursos, ha disputat 76 duels en Lliga i 16 a la Copa del Rei, i ha firmat dos gols. Era un dels capitans de la plantilla, juntament amb Javi López i Víctor Sánchez, que van renovar fa poques setmanes els seus respectius contractes.

Víctor Álvarez, de 24 anys, podria seguir la seva carrera al Girona, on arribaria lliure. El seu substitut a l'Espanyol podria ser un lateral amb passat blanc-i-blau, Dídac Vilà, ara a l'AEK d'Atenes, i amb qui l'Espanyol està negociant.

stats