LIGA BBVA
Esports 18/04/2015

El Vila-real rep el cuer pensant en acostar-se a l'Europa League

Vietto sembla recuperar d'una problemes físics i podrà tornar a la convocatòria

Efe
2 min
Els jugadors del Vila-real, durant un entrenament / VILLARREALCF.ES

BarcelonaEl Vila-real rep el Còrdova en un partit en què intentarà donar un nou pas en el seu camí cap a Europa davant el cuer de Primera divisió, que es troba lluny de la salvació però que té a El Madrigal una de les seves últimes opcions per no despenjar-se definitivament. L'equip local és sisè i està relativament lluny tant de la cinquena com de la setena posició, mentre que el conjunt cordovès està tres victòries per sota dels llocs de permanència.

El Vila-real ha trencat la pitjor ratxa de l'era de Marcelino García Toral al club, davant un rival que esperen sigui molt competitiu d'aquí al final del campionat, però davant el qual no ha de deixar escapar punts i menys en jugar com a local. L'equip segueix tocat per la lesió del defensa argentí Mateo Musacchio, que estarà sis mesos fora per una fractura-luxació del seu turmell esquerre, una lesió a la qual se li ha sumat a última hora la del també defensa central, Chechu Dorado. Per això, el tècnic només podrà disposar per a aquesta demarcació, amb dos jugadors com són Eric Bailly i Víctor Ruiz. A més segueixen de baixa per lesió els jugadors Bruno Soriano i Adrián Marín. La bona notícia per als grocs és que finalment han pogut recuperar un jugador clau, com és el davanter Luciano Vietto, que sembla recuperat d'una lumbàlgia que el va deixar fora la jornada anterior.

José Antonio Romero, el tercer tècnic de la temporada del Còrdova, tindrà les baixes per sanció de Pinillos i Borja García, mentre que el serbi Pantic no podrà jugar per contracte l'estar cedit pel propi club castellonenc, mentre que recupera després de complir un partit de suspensió a Crespo.

Vila-real: Sergio Asenjo; Mario Gaspar, Eric Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Pina, Manu Trigueros, Jonathan dos Santos, Cheryshev, Vietto, Gio dos Santos.

Còrdova: Juan Carlos; Gunino, Deivid, Crespo, Edimar; Krhin, Abel Gómez; Bebé, Fede Cartabia, Fidel; Florin.

Àrbitre: Ignacio Iglesias Villanueva (Comité Gallego).

Estadi: El Madrigal.

Horari: 19.00 h (Canal + Liga i Gol Televisió)

stats