Futbol Català
Esports 20/04/2012

La Pobla de Mafumet jugarà la promoció d'ascens a Segona B independentment del destí del Nàstic

El director del futbol base grana, Yago Aguilar, afirma que els jugadors del filial ho mereixen i no descarta que durant l'estiu pugui passar qualsevol cosa federativament

àngel Garreta
2 min
Aguilar afirma que La Pobla mereix el premi

La Pobla de MafumetLa Pobla de Mafumet, actualment filial del Nàstic de Tarragona, jugarà la promoció d'ascens a Segona B si aconsegueix classificar-se per disputar-la quan finalitzi la lliga de Tercera el proper 13 de maig. Així ho ha declarat a Tarragona Ràdio el director del futbol base del Nàstic, Yago Aguilar. L'equip poblenc, que no podria ocupar plaça dins la divisió de bronze si també hi descendeix el Nàstic des de Segona A, no pensa renunciar a la promoció ni cedir la plaça al cinquè classificat de Tercera. Aguilar creu que "els jugadors s'han guanyat aquest premi".

Als micròfons del programa 'Sempre Nàstic', el director esportiu de base va admetre que "era difícil repetir un èxit com el de la temporada passada i aquests jugadors i aquest cos tècnic han tornat a deixar l'equip a dalt. No està encara aconseguit, però confiem que puguin tornar a jugar la promoció". El responsable del conjunt grana va deixar clara la decisió del filial fins al final de temporada i, tal com va avançar l'ARA fa uns mesos, la Pobla seguirà el seu destí natural sense condicionar-se per la situació del Nàstic a Segona A.

En aquest sentit, Aguilar creu que "els jugadors podran gaudir d'unes setmanes més de competició i demostrar que han fet la feina ben feta", més encara després "de l'estranya situació la temporada passada dins la promoció". Qüestionat sobre el fet que l'equip poblenc lluiti per l'ascens sabent que no podrà militar a la nova categoria, el director del futbol base avisa que "mai se sap què pot passar al futbol professional" i que "molts equips estan tenint problemes econòmics".

Insinuant entre línies una possible incertesa institucional grana, Aguilar va suposar que "la Federació també té previst això. Independentment del que passi amb patrocinadors i primers equips, la Federació també deixa jugar aquest tipus d'equips perquè l'estiu és molt llarg i hi ha coses molt pendents a nivell econòmic en molts clubs".

stats