FUTBOL
Esports 14/08/2019

Zidane busca reforços desesperadament

El Madrid ha fitxat cinc jugadors, però el tècnic francès segueix insistint en Pogba

T.p.
2 min
Zidane busca reforços desesperadament

BarcelonaQuan falten pocs dies per debutar a la Lliga al camp del Celta de Vigo, el Reial Madrid continua treballant per definir la seva plantilla. Després de patir algunes derrotes doloroses en la pretemporada, el president Florentino Pérez ha intentat fitxar el brasiler Neymar per reforçar l’equip, però les prioritats del tècnic Zinedine Zidane van en una direcció diferent. El francès segueix encaparrat en fitxar el seu compatriota Paul Pogba, gran estrella del Manchester United.

Malgrat que el mercat de fitxatges de la Premier ja va tancar, Zidane ha demanat al club un nou esforç. El Manchester United demana una xifra de prop de 170 milions d’euros per un Pogba que ja s’ha fet la idea que continuarà a Old Trafford perquè, en cas de ser venut, el club anglès no podria fitxar substituts, el motiu pel qual els directius de l’entitat no el volen vendre. Zidane, però, creu que el Madrid podria fer l’esforç perquè, si ha negociat per Neymar, que val encara més diners, hauria de poder negociar per Pogba. Florentino li va oferir una alternativa al seu tècnic, el migcampista internacional amb Holanda Donny van de Beek, però Zidane no considera prioritària aquesta operació, ja que significaria oblidar-se del tot d’un Pogba que va jugar a un nivell molt alt en la primera jornada de lliga anglesa contra el Chelsea.

Zidane no està satisfet amb la planificació esportiva, perquè, amb la temporada oficial a punt de començar, encara no s’ha trobat una sortida a jugados com Gareth Bale, Mariano o James Rodríguez. El tècnic els volia tots fora, però s’ha fet a la idea que tocarà tenir-los a prop. I el colombià James podria acabar tenint protagonisme en un Madrid que no acaba de trobar un espai per als nous fitxatges. Aquest estiu el Madrid ha fitxat cinc jugadors, però només el belga Hazard sembla destinat a ser titular de sortida. Quant al davanter serbi Luka Jovic, podria acabar cedit aquest mateix estiu, segons la premsa del seu país, ja que no ha convençut un Zidane que deixa a la banqueta altres incorporacions, com els brasilers Militão i Rodrygo, o el francès Mendy.

Amb 300 milions gastats en cinc jugadors, el Madrid és un dels clubs que s’ha mogut més, però ni així ha aconseguit trobar la pau. Zidane considera que cal acabar de dissenyar una plantilla on futbolistes veterans continuen per davant dels joves que van arribant. Amb Pogba gairebé descartat, el Madrid es prepara per intentar trobar homes que puguin satisfer Zidane.

stats