Enxampen l'actriu catalana Anna Allen inventant-se una vida professional als EUA

Després que enviés al diari 'El Mundo' unes imatges per demostrar que havia estat als Oscars, el rotatiu denuncia que són "fotomuntatges" i altres mitjans asseguren que havia fabulat una vida professional falsa fora d'Espanya

L'actriu Anna Allen, nascuda a Girona l'any 1982, ha passat de ser poc coneguda i generar un interès escàs –només se la coneixia per haver fet de nòvia de Toni Alcántara a 'Cuéntame como pasó', a TVE– a ser una des les cares que des d'aquest cap de setmana tothom busca a Google amb molta curiositat. El diari ' El Mundo' denunciava aquest dissabte que els representants de l'artista s'havien posat en contacte amb ells per vendre'ls el pas d'Allen pels Oscars, cosa que al diari s'havien cregut i arran de la qual havien entrevistat l'artista catalana, que els havia explicat alguns detalls de la nit més glamurosa de l'any. "He pogut parlar amb Neil Patrick Harris una bona estona. Li he dit que sóc una fan del seu paper a la sèrie 'Cómo conocí a vuestra madre' i que veure un capítol abans d'anar a dormir em dóna bon rotllo", hauria arribat a dir ella sobre els seu pas per la catifa vermella dels Oscars. Unes declaracions que a hores d'ara s'han girat en contra de l'actriu, que es va ficar en bon embolic en enviar les fotos que demostraven el seu suposat pas pels Oscars.

Després de fer-los aquestes declaracions, Allen hauria enviat les fotos en qüestió a 'El Mundo', unes imatges que són el principi de la fi de la vida 'fabulosa' de l'actriu, ja que l'equip de fotografia del diari no se les va creure. Al diari denuncien que es tracta de fotomuntatges fets amb Photoshop. A partir d'aquell moment, el rotatiu va publicar la notícia revelant la suposada farsa i la resta de mitjans de l'Estat han estat atents i han afegit noves dades a la vida de ficció de la gironina.

Foto que l'actriu hauria enviat a 'El Mundo' com a complement de la informació que els hauria donat sobre la catifa vermella:

Mentre a 'El Mundo' esperen localitzar-la, cosa que cada cop es complica més perquè ha esborrat tots els seus comptes a les xarxes socials i els seus representants no contesten "ni a correus ni a trucades", mitjans com  FormulaTV han fet un exhaustiu repàs dels suposats fotomuntatges que a través del seu Instagram i d'altres xarxes socials l'actriu feia sobre el seu suposat pas professional pels EUA. Entre els diversos fotomuntatges que ressenya aquesta web, en destaca un amb l'actor Matt Bomer.

Allen utilitza una foto agafada a les xarxes que pertany a l'actriu Melissa George i situa a sobre de la imatge de la nord-americana la seva pròpia imatge. Ho fa per explicar que formarà part de la sèrie 'White Collar', protagonitzada per Bomer. Sobre la seva trobada amb l'actor i participació en la sèrie, segons FormulaTV, l'actriu catalana va explicar abans de concursar en un capítol de 'Pasapalabra': "És una sèrie així de lladres d'alt 'standing', de quadres i joies i hi ha Matt Bomer, que és guapíssim".

Muntatge amb Matt Bomer:

Però la seva farsa no es queda només en tot allò referent a la seva vida professional. Segons critica FormulaTV, Allen també recreava la seva vida personal agafant fotos de l'actriu Sophia Bush i publicant-les com si fossin seves al seu Instagram. A algunes els feia retocs i a d'altres els feia zooms. Bush té la mateixa edat que Allen, 32 anys.

Foto manipulada agafada de l'Instagram de Sophia Bush:

Entre altres exemples, l'actriu Anna Allen també va explicar a la Cadena Ser que havia participat en la sèrie 'The Big Bang Theory'. Concretament, va ser al programa 'La Ventana', en què va explicar que havia participat en un capítol i, fins i tot, va donar el nom del personatge que hi interpretava: Alice Nichol. De fet, la seva suposada participació a la sèrie és un dels primers moments de la seva fabulació, el novembre del 2013.

Més continguts de