Estils 19/11/2015

El nou calvari de Charlie Sheen després de la seva confessió

L'endemà que l'actor confessés que porta el virus de la sida, apareixen amenaces de demanda d'excompanyes seves i especulacions sobre el seu estil de vida

Joan Callarissa
2 min
El nou calvari de Sheen després de la seva confessió

BarcelonaDes que Charlie Sheen va explicar ahir al matí que era portador del virus de la sida, als EUA no es parla de res més. Tot i que l’actor, de 50 anys, deia que ho volia fer públic per començar a fer vida normal i acabar amb les extorsions de persones que se n’havien assabentat i l’amenaçaven d’explicar-ho, la situació és tota la contrària.

Des que va visitar el plató de Today a la NBC per fer la confessió, les reaccions no s’han fet esperar, ni les de coneguts, ni les de mitjans, ni tampoc les de les seves ex. Molts diaris sensacionalistes han sortit a la caça i captura de testimonis de com han sigut els últims anys per a Sheen, tancat a casa aterrit per la idea que es filtrés que era seropositiu. D’entre el magma informatiu, destaca la informació donada pel Daily Mail, que assegura que Sheen té tres guardes de seguretat a casa que requisen els mòbils a les persones que hi entren, que també han de signar contractes de confidencialitat. A més, el mitjà també parla d’addiccions i d’aïllament de l’actor, que s’hauria obsessionat amb el sexe i amb una sèrie de pràctiques que el diari enumera.

Retrets d'una exparella

Però a banda dels 'amics' que han explicat tot això a la premsa, les protagonistes d’ahir van ser les seves ex. De totes les que es van pronunciar, l’única que ho va fer negativament va ser Bree Olson, que poc després que Sheen sortís d’antena va entrar en directe a un programa radiofònic on va explicar que l’actor no l’havia avisat que estava infectat.

“Vaig confiar en ell. Mai m’ho va dir, mai. Em va dir: «Estic net»”, assegurava l’actriu porno, que va estar amb l’actor el 2011, quan ell ja sabia que tenia la malaltia. “Estic molt enfadada. No li preocupava la meva vida”, va afirmar. Natalie Kenly -que també va ser parella de Sheen el 2011-, en canvi, diu que no se l’imagina “posant en risc conscientment altres dones”. Denise Richards, amb qui té dos fills, també li ha donat suport.

Amb tot, sembla que el calvari de Sheen tot just ha començat. Després de l’entrevista, segons TMZ, sis dones s’han agrupat per demandar-lo per no haver-les avisat que era portador del VIH. Les possibilitats que aquesta xifra creixi, a més, són elevades, ja que la web afirma que en els últims dos anys l’actor hauria estat amb 200 dones.

stats