Estils 17/11/2015

Charlie Sheen: “He vingut per admetre que sóc VIH positiu. Tres dures lletres difícils d’assumir”

L'actor confessa, en un programa de televisió, que es va contagiar fa quatre anys. "He estat vivint en una presó", diu

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaL’actor Charlie Sheen va confirmar dilluns —ja dimarts a Catalunya— que és portador del VIH. En una entrevista al programa 'Today' de la cadena nord-americana NBC va explicar que li van diagnosticar el contagi fa quatre anys i que des de llavors ha estat vivint en una “presó”, de la qual ahir es va desfer davant del món. I és que el programa el seguien milions de persones perquè el dia abans diversos digitals havien avançat que faria l’anunci, cosa que havia generat una expectació enorme a tot el planeta.

Però com sempre passa amb Charlie Sheen, l’anunci no podia ser tan senzill. Aquest nen dolent de Hollywood, de 50 anys, va explicar que no sap quan va contreure el virus. “He vingut per admetre que sóc VIH positiu [...]. Tres dures lletres difícils d’assumir”, va explicar Sheen, que va afegir que durant els últims anys ha hagut de fer front a molt més que els seus problemes de salut.

Sheen va explicar que va confiar en persones que després el van acabar “traint” i el van amenaçar de fer pública la notícia del seu contagi. “Algunes persones en qui vaig confiar, del meu cercle més íntim, que vaig pensar que em podrien ajudar, va resultar que em van trair”, lamentava el guanyador d’un Globus d’Or per 'Spin City'. Per comprar el seu silenci, Sheen va explicar que havia pagat “milions”. “Uns diners que han pres als meus fills”, lamentava.

L’intèrpret, que va tornar a la televisió l’any 2012 després d’haver hagut de deixat la sèrie 'Two and a half men' —va pegar i insultar el seu productor—, va explicar que durant aquest temps havia mantingut relacions sexuals amb algunes dones, però que era “impossible” que les hagués contagiat perquè sempre feia servir preservatius.

Charlie Sheen té sis fills i una néta. Els fills els ha tingut amb tres dones diferents. Els últims són dos bessons, que van néixer ara fa sis anys.

stats