Estils 02/07/2017

El casament de Leo Messi porta cua

Ni el nuvi s’ha salvat de polèmiques i anècdotes que a poc a poc s’han anat coneixent

Joan Callarissa
1 min
El casament de Leo Messi porta cua

Tot i que Leo Messi es va casar divendres, el seu casori segueix donant de si, informativament parlant. Ni el nuvi s’ha salvat de polèmiques i anècdotes, que a poc a poc s’han anat coneixent.

La primera de rebre va ser Shakira, que va repetir vestit per acudir a la cerimònia amb Gerard Piqué. La colombiana es va posar un vestit negre amb transparències de la firma Yolancris que ja va utilitzar al juny per a una sessió fotogràfica per a l’edició italiana de Vanity Fair. Un fet que ha aixecat nous rumors sobre la poca simpatia que sent per la ja dona de Messi, Antonella Rocuzzo.

També ha triomfat un vídeo d’Instagram on es pot veure a altes hores de la matinada els nuvis a coll de Luis Suárez i de Martín Demichelis. Mentre una música eixordadora sona de fons, els nuvis són passejats per la sala de ball fins que finalment es fan un petó davant de tots els assistents.

Fotos divertides com la que va penjar Éver Banega de la festa , la del barber compartida per la web de Messi o la del petit Thiago anant cap a l’altar no han fet ombra a l’anècdota del nuvi. Messi va xutar la cua del vestit de Rosa Clará de la seva dona per apartar-la quan posaven per als més de 150 mitjans d’arreu del món que s’havien acreditat a l’enllaç. Dues convidades, per sort, van sortir ràpidament a arreglar la cua del vestit abans que l’astre no seguís actuant davant els mitjans amb aquest poc tacte.

stats