Estils 07/05/2018

Charlie Sheen deu cinc milions de dòlars al fisc dels EUA

La notícia arriba després que tallés la manutenció als fills i que s'intentés vendre una mansió

Ara
1 min
Charlie Sheen

BarcelonaL’actor Charlie Sheen deu al fisc dels Estats Units cinc milions de dòlars per impostos impagats des del 2015. Segons informa el portal 'The Blast', el deute ascendeix a 4.967.375 dòlars, una quantitat que demostra que Sheen, de 52 anys, està passant pel seu pitjor moment econòmic per culpa del tren de vida desenfrenat que va decidir mantenir després que el fessin fora de 'Two and a half men', on va arribar a cobrar fins a un milió i mig de dòlars per capítol.

Qui va arribar a ser l’actor més ben pagat de la televisió nord-americana no para de ser notícia pels seus problemes financers. Sheen, que va ser acomiadat de la sèrie de la CBS el 2011, va deixar la producció amb les butxaques plenes perquè n’havia gravat vuit temporades. Tot i això, des de llavors no ha aconseguit cap èxit similar i les elevades despeses que va continuar fent l'han superat.

Un cas clar de la seva falta de liquiditat és la venda de diverses propietats milionàries i el fet d'haver deixat de pagar la manutenció als fills. A nivell immobiliari s’ha sabut que està intentat vendre una mansió de Mullhollan Estates per més de 9 milions de dòlars. Als seus fills grans, que va tenir amb la model Denise Richards, els va deixar de passar la manutenció el 2016. Richards el va denunciar per un import de més d’un milió d’euros.

stats