Estils 14/01/2019

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger es comprometen

La parella anuncia el seu compromís a través de les xarxes socials

Ara
1 min
La parella va fer pública la relació el passat desembre

BarcelonaEncara que fa poc temps que surten, l’actor Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger han decidit fer un pas més en la seva relació. Així s’ha pogut saber a través del compte d’Instagram del protagonista de ‘Jurassic World’, de 39 anys, que ho ha celebrat amb aquestes paraules: "Dolça Katherine, estic tan content que hagis dit que sí! Estic emocionat de casar-me amb tu. Orgullós de viure amb valentia en la fe amb tu". Un missatge que ha acompanyat amb una fotografia en què se’ls veu abraçats i en què ella mostra un anell de compromís.

Va ser el desembre passat quan Pratt va fer pública la relació, també a través de la seva xarxa social, amb una tendra felicitació d’aniversari per a la filla del protagonista de ‘Terminator’. Des d’aleshores se'ls ha vist en nombroses ocasions a tots dos i també compartint el temps amb el Jack, el fill de sis anys que Pratt va tenir amb l’actriu Anna Faris. "Encara que porten junts molt pocs mesos, han encaixat molt bé i estan bojos d’amor l’un per l’altre", afirmava fa poc una font propera a la parella a la revista ‘People’.

La filla d’Arnold Schwarzenegger, de 29 anys, va estudiar periodisme i comunicació a Califòrnia, és dissenyadora d’interiors, té un bloc de ‘lifestyle’ i el 2010 va escriure un llibre.

stats