Estils 05/09/2017

‘Closer’ pagarà només 100.000 euros pel ‘topless’ de Caterina

Els ducs de Cambridge havien demanat molt més per la intromissió en la seva intimitat que van patir al 2012, mentre estaven de vacances a França

Ara
1 min
‘Closer’ pagarà només 100.000 euros pel ‘topless’ de Caterina

BarcelonaEl Tribunal de Nanterre ha condemnat el setmanari Closer a pagar 100.000 euros a Caterina de Cambridge i el seu marit, el príncep Guillem d’Anglaterra, per la publicació, el 2012, d’unes fotos de la futura reina britànica fent topless. La sentència és benèvola en comparació amb les pretensions que tenien els aristòcrates, que havien demanat 1,5 milions d’euros en concepte de danys i perjudicis per haver atemptat contra la seva intimitat.

Els advocats de Closer van assegurar que les fotos havien sigut publicades de “bona fe” i que donaven una “bona imatge” del matrimoni, que actualment està esperant el seu tercer fill. Després d’un llarg procés, el tribunal va posposar la sentència fins després de l’estiu. Amb la multa que ha posat finalment a Closer permet que la revista segueixi activa, cosa que no hauria passat si s’hagués aplicat la multa que demanaven la parella.

Les fotos de la polèmica van fer-se al 2012. En aquells moments, la parella estava de vacances en un castell a França i les fotos es van fer des de fora de la propietat, mentre ells prenien el sol a dins.

stats