Estils 03/03/2021

Aconsegueix amb el diari ARA la guia d’arbustos de Catalunya

La promoció estarà activa fins al 16 de març al quiosc i online

1 min
La portada de la miniguia

El diari ARA ofereix la guia de camp 101 arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya que cal conèixer, de Toni Llobet i David Carrera, que es podrà trobar al quiosc i online entre el 3 i el 16 de març. 

Aquesta guia recull i il·lustra les espècies arbustives i enfiladisses més representatives de Catalunya amb il·lustracions detallades i molta informació precisa i sintètica. Es tracta d'una nova eina de camp imprescindible sobretot ara que començarà el bon temps i podrem gaudir de l’esclat de la natura amb la primavera. La guia, editada per Cossetània, costa 5 euros i és la tretzena d’una col·lecció pensada per als amants de la flora, la fauna i la natura de Catalunya. 

Tothom qui vulgui comprar la col·lecció sencera de miniguies de natura també ho pot fer, en aquest cas online, fins al 16 març. En trobareu de dedicades als bolets de Catalunya, als petits i grans mamífers, a les papallones, a les flors de camp o als ocells rapinyaires, entre d’altres. El lot sencer amb totes les miniguies de natura el podeu aconseguir per 65 euros. 

stats