Llibre de promoció
Estils 30/03/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre de descobertes del nostre patrimoni de l’'Espai Terra' de TV3

El llibre, editat per Triangle Books, es pot obtenir del 31 de març al 14 d’abril per 20 euros a la botiga web de l’ARA

1 min
Portada del llibre "Explora Catalunya amb Cori Calero"

Espai Terra, el mític programa de TV3 dedicat a la natura, el medi ambient i la meteorologia, que es va emetre durant gairebé deu anys, incloïa reportatges excel·lents sobre el patrimoni cultural i natural del país. Una selecció dels millors reportatges d’aquell programa es publiquen ara al llibre Explora Catalunya amb Cori Calero.

La periodista Cori Calero hi explica de manera molt amena els atractius i les històries de les bordes de l’Alt Pirineu, dels arbres fruiters de la Plana de Lleida, dels fars, de les tines de Sant Llorenç del Munt i l’Obac... entre moltes altres propostes –24 en total–, totes ben poc conegudes. Els textos van acompanyats de magnífiques fotografies i un codi QR a cada capítol que enllaça directament amb el reportatge televisiu corresponent.

Explora Catalunya amb Cori Calero és el primer llibre d’aquesta periodista de TV3, que acaba de publicar Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic. Conèixer-lo per combatre’l (Viena Edicions).

“Ja sigui un paisatge natural, una casa modernista, una muntanya, un grup d’animals o un riu, la Cori Calero ho retrata més que ho descriu, amb una preciositat de detalls que sembla que ja hi siguis”, diu el popular meteoròleg de TV3 Tomàs Molina al pròleg del llibre. “És un llibre que es pot llegir seguit, còmodament assegut a casa, com a simple plaer de veure les magnífiques fotografies, de divertir-se i aprendre dels textos, o aprofitant els caps de setmana per sortir a posar-hi la nostra pròpia vivència”, subratlla Molina.

El llibre, editat per Triangle Books, es pot obtenir en aquest enllaç per 20 euros del 31 de març al 14 d’abril.

stats